Prøvepublikum for Østfold kulturutvikling

Ønsker du å bli invitert til prøveforestillinger, lukkede forelesninger og hemmelige arrangementer? Er du interessert i teater, scenekunst, dansekunst, musikk, eller andre kunstsjangre? Da burde du bli en del av vårt prøvepublikum!

Fra teaterforestilling på Barnas verdensdager 2017. Foto: Trine Sirnes

Fra teaterforestilling på Barnas verdensdager 2017. Foto: Trine Sirnes

Meld deg på som prøvepublikum, og bli en del av publikumsnettverket vårt her

Vi jobber til daglig med spennende og nyskapende Østfold-kunstnere. Mange kommer til oss med kreative og utfordrende kunstneriske ideer, og vi kan tilby noen utvalgte kunstnere et sted å videreutvikle ideene sine, samt økonomisk, teknisk og kunstnerisk støtte. Gjennom kunstutviklingskonseptet Laboratorium arbeider vi målrettet med å støtte og utvikle det regionale kunst- og kulturmiljøet. Mange av disse spennende prosjektene resulterer i prøveforestillinger der kunstnerne viser frem resultatet av den kunstneriske prosessen. Vi setter også ofte av tid til å diskutere og gi tilbakemelding til kunstnerne i etterkant av forestillingen. Dette ønsker vi gjerne å invitere deg til å bli med på!

Scenekunst i offentlig rom er et kunstnerisk satsningsområde hos oss, og som eneste Norske medlem av IN SITU European Platform for Art in Public Space har vi tilgang på et spennende nettverk av kunstnere i Europa og verden for øvrig. Dette gjør det mulig for oss å invitere interesserte publikummere til forelesninger, presentasjoner av scenekunstfaglig «work-in-progress», nettverkspresentasjoner og mye annet.

Vi kan også gi deg tidlig informasjon om teaterforestillinger, konserter, kunstvandringer og festivaler, og du kan få rabatterte billetter til spesielle og populære arrangementer.

Har du barn? Da har vi mange spennende kulturtilbud til deg og barnet ditt!

For å bli en del av vårt prøvepublikum må du godkjenne at vi kan sende deg nyhetsbrev med invitasjoner, informasjon og tilbud som er relevant for deg. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.

Meld deg på som prøvepublikum, og bli en del av publikumsnettverket vårt her