Personvernerklæring

Østfold kulturutvikling er opptatt av å beskytte og respektere ditt personvern. Derfor behandler vi dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven og den til enhver tid gjeldende lovgivning. Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi mottar, samler inn og behandler når du bruker våre tjenester. Den gir også informasjon om hvilke informasjonskapsler (cookies) vi bruker på vårt nettsted.

 

Hvilke formål samler vi inn personopplysninger til og hva blir lagret

Vi samler inn personopplysninger i forbindelse med turnéer i skoler, barnehager, institusjoner og kulturhus. Informasjonen som behandles er navn, e-post, telefonnummer, arbeidssted, stilling, samt annen informasjon som er nødvendig for gjennomføring av turnéene.

Vi arrangerer kurs og andre arrangementer som krever påmelding. Informasjonen som behandles er det den registrerte oppgir ved påmelding. Stort sett er dette navn, e-post, telefonnummer, arbeidssted, stilling og informasjon om eventuelle allergier.

Vi tilbyr utlån av klassesett og bokkofferter til skoler og barnehager i Østfold. Informasjonen som blir registrert er navn på kontaktperson, e-post, telefon og arbeidssted.

Vi formidler utlån av e-bøker og tidsskrifter gjennom bibliotekene i Østfold. Til disse tjenestene brukes lånekort fra bibliotekene. Ta kontakt med ditt lokale bibliotek hvis du ønsker mer informasjon.

Sommerles er en digital lesekampanje for 1. – 7. klasse. Deltagere må lage en bruker ved å registrere seg med navn og e-post. Siden brukerne her er under 13 år må de ha samtykke fra sine foresatte. I løpet av sommeren registrerer brukeren hvilke bøker man leser og eventuell anmeldelse av bøkene. Hvis brukeren velger å være venner med noen inne i tjenesten vil vennene se hvilke bøker brukeren har lest.

Vi sender ut nyhetsbrev til personer som har registrert seg for å motta dette fra oss. Informasjonen som lagres er navn, e-post, kommune og interesser. Mottagere av våre nyhetsbrev kan selv endre informasjonen vi har registrert eller slette profilen sin ved å bruke lenkene i bunnen av nyhetsbrevene.

Østfold kulturutvikling videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart for kommersiell bruk.

Dine rettigheter

Alle har rett til å vite hvilken informasjon vi har om dem og hvordan den behandles. Alle har dessuten lov til å få opplysninger rettet eller slettet. Du kan når som helst kontakte oss på kultur@ostfoldfk.no eller telefon 69 30 14 30 dersom du ønsker en endring. Mottagere av våre nyhetsbrev kan selv endre informasjonen vi har registrert eller slette profilen sin ved å bruke lenkene i bunnen av nyhetsbrevene.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Ved å gå inn og hente informasjon eller benytte tjenester på vår nettside samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt.

Vi bruker følgende informasjonskapsler

Google Analytics brukes for å analysere bruken av våre nettsider og få statistikk på antall besøk og lignende.

Facebook Pixel brukes til å få informasjon om hvor godt annonsene våre på Facebook fungerer. Hvis du er logget inn på Facebook når du bruker vårt nettsted vil besøket ditt bli registrert og vi kan gi deg relatert informasjon i Facebook.

Kontakt oss

Dersom du ønsker mer informasjon om vår behandling av personopplysninger, kan du også kontakte oss på kultur@ostfoldfk.no.

Østfold kulturutvikling er en virksomhet i Østfold fylkeskommune. Vi henviser til deres personvernerklæring for informasjon om personvern for ansatte.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close