Lucid Dream

Lucid Dream av Nils Petter Molvær

Bilde fra Oslomarka september 2015. Foto: André Løyning

LUCID DREAM er en helt unik opplevelse. Du vil kunne gå inn i en trolsk skog og befinne deg i et drømmende univers med lyd og lys. Lyd- og lysinstallasjonen Lucid Dream er formet av den verdenskjente musikeren Nils Petter Molvær og kurator Beate Schüler i fellesskap. Installasjonen har vært vist i Düsseldorf i Tyskland, og Ekebergparken i Oslo. Nå kommer den på en kort visitt til Fredrikstad i anledning byens 450 års jubileum og Frederikfesten.

Prosjektet er en god kombinasjon av Østfold kulturutviklings arbeid med en av Norges dyktigste musikere og vår satsing på innovativ kunst i det offentlig rom.

Det blir gruppevise vandringer hver kveld, etter mørkets frembrudd. Løypa blir mellom 1-2 km lang.

Billettene er gratis – og ble revet bort få timer etter at de ble lagt ut! Vi jobber nå med å få til flere forestillinger innenfor de tidsrammene vi har tilgjengelig. Sjekk billettlenken ved jevne mellomrom.

Prosjektet er ett samarbeid mellom Østfold kulturutvikling, Fredrikstad 450 år, Kulturnatt Fredrikstad, og Fredrikstad Energi. Prosjektet er også støttet av Norsk kulturråd som en del av Kulturhusnettverk Østfold Musikkserie.

Se også

Spilleoversikt
12/9 - 15/9:
Bjørndalen, Fredrikstad
Billetter