Dråpekonsert

Dråpekonsert 2018

Hvert år arrangeres Dråpekonserten i Østfold, med artister som tidligere har vært på turné i fengsler og rusinstitusjoner for Kulturdråpen. Torsdag 15. februar er det klart for ny, storslått konsert i Østre Fredrikstad kirke. Hele overskuddet fra konsertene går til rusforebyggende arbeid i Østfold.

Artister bekreftet til Dråpekonserten 2018

Ingrid Olava

Andreas Ihlebæk

Son of Light

Fredrik Høyer

Monica Isakstuen

Phoenix-koret, med dirigent André Kristoffersen

Cecilia Vennersten

Gaute Ormåsen

Bjørn Halstensen med band

Ingrid Olava er bekreftet til Dråpekonserten 2018. Foto: Pressefoto

 Lavterskeltilbud

Dråpekonserten er et lavterskeltilbud. – Beboere fra rusinstitusjoner eller gatemagasinet blir spesielt invitert. Dette er en kveld for alle og en fest for byen, sier Monica Leander, ildsjelen bak Kulturdråpen.

Artistene stiller opp

Alle som stiller opp på scenen har vært, eller skal på turné for Kulturdråpen. – Vi vil jo gjerne ha med alle som har reist med Kulturdråpen. Dette er jo opptatte mennesker som stadig er på turné, men det er imidlertid ikke vanskelig å få tak i artister. Artister og kulturarbeidere er godhjertede mennesker, fortelle Leander

Phoenixkoret – en viktig del av konserten.

Pheonix Haga er stammen i dette opplegget. De tok initiativ til å være med og vi er glade for at de stiller opp, sier Leander. Pheonixkoret er drevet med midler fra Østfold musikkråd og Kulturdråpen.
– Det er et spleiselag, og koret opptrer lokalt i Mysen og er klare for flere oppdrag, opplyser Monica Leander.

Se også:

Spilleoversikt
15/2 kl. 19.00:
Østre Fredrikstad kirke
Billetter