Østfold Internasjonale Teater åpner fra slutten av mai  for møter og mindre publikumsarrangementer som gjennomføres i tråd med helsemyndighetenes anbefalinger.

Med utgangspunkt i føre var-prinsippet ber vi om at publikum og andre besøkende som oppfyller en av følgende kriterier holder seg hjemme dersom de:

  • den siste tiden har opphold deg i områder med vedvarende smitte
  • har vært i kontakt med personer som har testet positivt eller er i karantene
  • opplever symptomer som feber, hoste eller pustevansker
  • selv har svekket immunforsvar eller på andre måter tilhører en risikoutsatt gruppe

Vi minner om at forebyggende tiltak er nødvendige, spesielt med tanke på risikoutsatte grupper. Vi ønsker å understreke betydningen av god hånd- og hostehygiene, se under, samt å overholde helsemyndighetenes øvrige råd og pålegg.

Østfold Internasjonale Teater (ØIT) følger råd fra Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet og kommuneoverlegen i Fredrikstad. Vi er også i dialog med arbeidsgiverorganisasjonen Spekter /Norsk Teater- og Orkesterforening og andre teatre om situasjonen. ØIT har nedsatt en beredskapsgruppe og gjør løpende risikovurderinger. Teatret har avlyst alle publikumsarrangementer i perioden 12. mars og ut mai – inklusive den planlagte lanseringen av teatret 8.-10. mai. 

I tråd med den gradvise gjenåpningen avholder vi nå arrangementer og møter der det er mulig å overholde minimum 1 meters avstand, der vi har tilgjengelig håndvask/desinfiseringsmiddel og der det ellers er mulig å gjennomføre arrangementet på en trygg måte. Nye vurderinger gjøres fortløpende.

Koronavirus: Vaner som forebygger smitte

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close