I tråd med helsemyndighetenes anbefalinger for begrensning av det nye korona-viruset har Østfold Internasjonale Teater avlyst alle arrangementer med publikumsamlinger frem til påske. 

Østfold Internasjonale Teater (ØIT) følger råd fra Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet og kommuneoverlegen i Fredrikstad. Vi er også i dialog med arbeidsgiverorganisasjonen Spekter /Norsk Teater- og Orkesterforening og andre teatre om situasjonen.

ØIT har nedsatt en beredskapsgruppe og gjør løpende risikovurderinger og vil avlyse arrangementer dersom gjennomføring er i strid med gjeldende forholdsregler. Vi vil også gjennomføre risikoreduserende tiltak, som alltid å ha tilgjengelig håndvask/desinfiseringsmiddel og begrense nærhet i workshoper og arrangementer. Nye vurderinger gjøres fortløpende og nye tiltak vil vurderes og eventuelt iverksettes.

Med utgangspunkt i føre var-prinsippet ber vi om at publikum og andre besøkende som oppfyller en av følgende kriterier holder seg hjemme dersom du:

  • den siste tiden har opphold deg i områder med vedvarende smitte
  • har vært i kontakt med personer som har testet positivt eller er i karantene
  • opplever symptomer som feber, hoste eller pustevansker
  • selv har svekket immunforsvar eller på andre måter tilhører en risikoutsatt gruppe

Vi minner om at forebyggende tiltak er nødvendige, spesielt med tanke på risikoutsatte grupper. Vi ønsker å understreke betydningen av god hånd- og hostehygiene, se under, samt å overholde helsemyndighetenes øvrige råd og pålegg.

Koronavirus: Vaner som forebygger smitte

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close