Østfold kulturutvikling legges ned 1. januar 2020. Fra denne datoen blir de fleste av våre ordninger en del av Viken fylkeskommune.

Dette gjelder

Disse tjenestene kan etter 1.1. 2020 følges på Viken.no

Avdeling Scenekunst blir fra 1.1.2020 Østfold Internasjonale Teater, et frittstående teater eid av Fredrikstad kommune og Viken fylkeskommune. Frem til nye nettsider for teatret er på plass våren 2020, vil du kunne finne program og informasjon på eksisterende sider:

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close