Alexandros Mistriotis i Moss 2018. Foto: Harald Fossen

Alexandros Mistriotis i Moss 2018. Foto: Harald Fossen

 

Kurator og produsent James Moore i Østfold kulturutvikling Scenekunst har siden 2014 utforsket grenselandet mellom tverrfaglig kunst og regionalutvikling sammen med et mangfold av partnere i fylket. Nettverket IN SITU European Network for Artistic Creation in Public Space har vært en viktig kilde til utvikling og inspirasjon. Nettverket er støttet av EU-kulturprogrammet Kreativt Europa. I dag har nettverket 25 partnere fra 17 ulike land, der Østfold kulturutvikling er eneste partner i Norge. Gjennom nettverket får Østfold kulturutvikling tilgang til innovative kunstnere, diverse programmeringsmodeller, og utfordrende oppfatninger av kunstnernes rolle i det offentlige rom.

 

IN SITU FOCUS er et program for nyskapende scenekunst i offentlig rom som trekker frem spennende europeiske kunstnere, og gir norske kunstnere en anledning til å delta og vise seg frem.

Denne videoen viser IN SITU FOCUS i 2018:

 

Les mer om verkene i programmet IN SITU FOCUS 2018 her:

 

Se også:

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close