Fra «Rekonstruksjon Utøya» som skal på turné i Den kulturelle skolesekken Østfold. Foto Tour de Force

Fra «Rekonstruksjon Utøya» som skal på turné i Den kulturelle skolesekken Østfold. Foto Tour de Force

Nå har vi lansert programmet for skoleåret 2019-2020 for de videregående skolene i fylket vårt. Vi har valgt en ny tematisk tilnærming og mange av kulturopplevelsene handler om psykisk helse og livsmestring. Med dette grepet håper vi Den kulturelle skolesekken oppleves relevant for elevene og plasserer seg enda tettere inn i skolehverdagen.

Vi er veldig glade for å kunne tilby 15 knakende gode opplevelser for elevene i videregående skole i Østfold neste skoleår. Det er spennende å se at alle skolene har ønsket seg filmen «Rekonstruksjon Utøya», en sterk men viktig skildring av en uvirkelig hendelse i vår nyere historie. Simon Stranger er også en ettertraktet foredragsholder skolene setter pris på, og skal ut og snakke om boka si «Leksikon om lys og mørke». I tillegg har vi konserter, teater, verksteder, kurs og Østfolds egen kunstbiennale Momentum som vi gleder oss til å gi til elevene.

Så enkelt finner du programmet for din skole for neste skoleår:

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close