Gutt på flygel gjennom skogen. Foto: Thomas Østgaard

Gutt på flygel gjennom skogen. Foto: Thomas Østgaard

FLYGEL er et kunstprosjekt som tilbyr poetisk og musikalsk eksponeringsterapi for Viken fylkeskommunes kommende 1.2 millioner innbyggere. FLYGEL kommer i 2020 til å ta deg med på en unik og umulig reise gjennom det nye storfylket, fra Hemsedal i nord til Halden i sør. Men allerede i juni 2019, fra 4. juni til 8. juni, testet vi flygelet og var ute på trilletur.

Testdragninger i Fredrikstad

I begynnelsen av juni testet vi ut trilleplattformen flygelet skal stå på, og filmet en liten rekrutteringsfilm. Slik skal vi få på plass dyktige pianister til vår spennende og morsomme reise gjennom Viken fylkeskommune.

Se også:

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close