Johannes Hafnor blir enhetsleder for produksjon i Den kulturelle skolesekken i Viken

Johannes Hafnor blir enhetsleder for produksjon i Den kulturelle skolesekken i Viken.

-Jeg er veldig stolt over tilliten og gleder meg til å videreutvikle Den kulturelle skolesekken i Viken. Vi får et stort og flott fagmiljø som sammen skal skape og formidle de beste kunstopplevelsene for over 200.000 elever i skolen: Vårt yngste og viktigste publikum! Det sier Johannes Hafnor som i dag er leder for Den kulturelle skolesekken Østfold, og som nå har fått stillingen som enhetsleder for produksjon i Den kulturelle skolesekken i Viken.

Tematisk programmering

-De fire siste årene har jeg innført en tematisk programmering av DKS Østfold. Dette for at innholdet i DKS i større grad skal kunne bidra til å samspille med de temaene som lærerne, elevene og samfunnet forøvrig er opptatt av. På den måten har vi sett hvordan DKS har blitt mer relevant i skolen. Dette er erfaringer jeg ønsker å ta med meg videre i arbeidet som enhetsleder for produksjon i DKS Viken, forteller Hafnor.

Dannelse og utdannelse i tett symbiose

En av de viktigste oppgavene i produksjon og programmering av DKS er å formidle relevante opplevelser for elevene. Og kunsten kan, på sitt beste, handle om de dypt personlige og sanselige følelsene våre. Ved å kjenne på disse følelsene gjennom en kunstopplevelse blir elevene klokere på seg selv og samfunnet rundt seg.

Jeg vil jobbe for at DKS oppleves av elevene og lærerne som en kunst- og skolefaglig spydspiss med dannelse og utdannelse i tett symbiose, avslutter Hafnor.

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close