To kvinner rer en seng med Hanne Dahle og Ragnhild Myntevik. Foto: Trine Sirnes

To kvinner rer en seng med Hanne Dahle og Ragnhild Myntevik. Foto: Trine Sirnes

Lørdag 9. mars hadde To kvinner rer en seng urpremiere i Black boxen på Kirkeparken videregående i Moss. Forestillingen har vært utsolgt siden januar, salen var fullsatt og tilbakemeldingene fra publikum overstrømmende.

Skuespillerne Hanne Dahle og Ragnhild Myntevik viste den nyskrevne komedien To kvinner rer en seng til et muntert publikum da forestillingen hadde premiere lørdag kveld. Daglig leder for Quality Hotel Fredrikstad, Sabina Marika Widenqvist, var i publikum. Hun var svært fornøyd med forestillingen, og hadde dette å si på sosiale medier i etterkant:

Quality Hotel Fredrikstad har hatt en unik rolle i produksjonen av forestillingen. Renholdspersonalet har gitt råd og opplæring til skuespillerne slik at denne delen av forestillingen skulle være så realistisk som mulig.

 Opprinnelig en produksjon fra Laboratorium

Ideen bak To kvinner rer en seng kommer fra Geir Meum Olsen, forfatter, regissør og dramaturg fra Moss. Han og skuespillerne meldte seg på SCRATCH-ordningen fra Østfold kulturutviklings Laboratorium i 2017, med et 32 siders manus og en sterk kunstnerisk ide. Østfold kulturutvikling så potensialet i forestillingen, og tok på seg ansvaret for å bringe forestillingen helt frem til publikum. Slike ordninger er essensielle for å dyrke og utvikle det sterke, frie scenekunstfeltet i fylket.

Turne i Østfold

Etter nok en fullsatt ekstraforestilling i Moss søndag, er det fremdeles mulig å få med seg forestillingen i Tomter, Fredrikstad eller Sarpsborg den neste uken.

Forestillingen kan bookes hele 2019

Dersom du er arrangør og har lyst til å booke denne forestillingen til din scene; send en forespørsel til teatersjef Thomas Østgaard på epost: tdostgaa@ostfoldfk.no

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close