Anne Elisabeth Sæther (Dks Oslo), Kristin Risan (Nordnorsk kunstnersenter), Cathrine Haakonsen (Dks Akershus), Stig Løvseth (Dks Nordland). Per Odd Bakke (Nasjonalmuseet), Kyrre Bjørkås (Kulturtanken, ikke på bildet), og Rami Maktabi (Dks Østfold). I programgruppen deltar også Vibeke Kirkebø Hegg (Dks Akershus) og Jeanette Steen Kristensen (Dks Nordland)

Anne Elisabeth Sæter (Dks Oslo kommune), Kristin Risan (Nordnorsk kunstnersenter), Cathrine Haakonsen (Dks Akershus), Stig Løvseth (Dks Nordland). Per Odd Bakke (Nasjonalmuseet), Kyrre Bjørkås (Kulturtanken, ikke på bildet), og Rami Maktabi (Dks Østfold). I programgruppen deltar også Vibeke Kirkebø Hegg (Dks Akershus) og Jeanette Steen Kristensen (Dks Nordland) Foto: Morten Brunslid

 

Hovedideen er at møteplassen skal legges til festivaler for visuell kunst- og kultur, og at den skal flyttes på mellom fylkene. Andre fylker kan også bli utfordret til å overta stafettpinnen.

DKS forener krefter med nasjonale institusjoner

Etter en workshop i juni hos Kulturtanken har Akershus fylkeskommune, Nordland fylkeskommune, Østfold fylkeskommune, Dks Oslo kommune, Nasjonalmuseet, Nordnorsk kunstnersenter og Kulturtanken i fellesskap tatt initiativ til å etablere en nasjonal møteplass for visuell kunst i DKS.
Dette blir en visningsarena for de som jobber med DKS i fylker og kommuner på lik linje med de andre visningsarenaene som allerede er etablert, men som har mer form som markeder. Som for eksempel Marked for film, Marked for scenekunst, Marked for musikk og KOMMA.

 

Ønsker varig kompetanseheving i DKS

Ønsket er å gjøre dette til en varig kompetansehevende arena for DKS-ansatte i fylkene, da visuell kunst vil få en mer fremtredende rolle i DKS-tilbudet i framtiden. Første møteplass blir som en del av Lofoten International Art Festival 2019 (LIAF), og piloten gjennomføres 18. til 20. september i Svolvær.

Lansering av program og innhold skjer mandag 6. mai!

 

Her er arbeidsgruppa

I går hadde arbeidsgruppa sitt 3. planleggingsmøte hos oss her på K60. Anne Elisabeth Sæter (Dks Oslo kommune), Kristin Risan (Nordnorsk kunstnersenter), Cathrine Haakonsen (Dks Akershus), Stig Løvseth (Dks Nordland). Per Odd Bakke (Nasjonalmuseet), Kyrre Bjørkås (Kulturtanken, ikke på bildet), og Rami Maktabi (Dks Østfold). I programgruppen deltar også Vibeke Kirkebø Hegg (Dks Akershus) og Jeanette Steen Kristensen (Dks Nordland)

 

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close