Ved kongelig resolusjon av 04.05.2018 ble overskuddet fra Norsk Tipping AS til kulturformål fordelt.

Av overskuddet skal 285 mill kroner gå til Den kulturelle skolesekken (DKS). Det er lagt til grunn at om lag kr 182,9 mill går til Dks i grunnskolen og kr 71,2 mill til Dks i videregående skole. Dette er beregnet med utgangspunkt i elevtall. Skolekonsertmidler for våren 2018 utgjør om lag kr 30,9 mill.

Fordeling av spillemidler DKS til kommunene 2018- 2019 og tildeling av spillemidler Dks 2018-2019.

 

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close