Litteraturseminar for deg som vil gjøre deg kjent med ny norsk skjønnlitteratur for voksne!

Foto: Elin W. Hansen

Bokgildet er et litteraturseminar som løfter fram ny litteratur for voksne innen alle sjangre.Sju engasjerte formidlere fra Buskerud presenterer et utvalg av det beste og mest interessante som ble gitt ut på norsk i 2017.

 Program
Detaljer vil bli publisert senere.

Målgruppe: Bibliotekansatte, lærere og andre som jobber med formidling av litteratur.

Pris, sted og påmelding vil bli tilgjengelig senere.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close