Walking the Line i Moss sentrum. Foto: Arash Ghavidel.

Kunstner, danser og koreograf Benjamin Vandewalle er høyaktuell med byvandringen «Walking the Line» under årets NonStop-festival. Nå skal festivaldeltakere få oppleve Moss på en helt spesiell måte, som muligens vil endre deres syn på byen for alltid.

Koreografert

Den unike byvandringen Walking the Line med Benjamin Vandewalle er endelig i gang.  Byvandringen omtaler Benjamin selv som en koreografert vandring hvor man vil få utfordret sin persepsjon av det urbane landskapet.

Benjamin Vandewalle gir en kort innføring før byvandringen starter. Foto: Arash Ghavidel.

– «Walking the Line» er en spesiell måte å vandre på. Det er en koreografert byvandring som innebærer at deltakerne blir instruert gjennom vandringen og har en spesiallaget maske på. Vi beveger oss gjennom byen på en annerledes måte enn før. Bare ved at vi endrer måten vi beveger oss på kan Moss fremstå som en helt annen by enn tidligere.

Nysgjerrig

Benjamin er svært fornøyd med sin residens og liker særdeles godt at vi nordmenn er så nysgjerrige på hans verk.

– Jeg liker nysgjerrigheten til nordmenn. Walking the Line er helt ferskt og nytt her. Folk er ikke vant med denne typen kunstuttrykk i Norge.

Avslappende

Flere av deltakerne har ytret at det føltes godt å la seg bli instruert for så å bare kunne ta til seg de nye inntrykkene av byen under vandringen.

– Jeg er mest overrasket over at det føltes deilig og frigjørende å få satt en ramme på hva det er jeg skal se og når jeg skal se. Det var veldig avslappende og kroppen ble veldig rolig. Jeg anbefaler alle å prøve det, sier Hanna Filomen som er en av de aller første til å prøve ut byvandringen.

NonStop vandring

Walking the Line kan oppleves under NonStop-festivalen frem til 22. september i Moss.

 

Les også:

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close