Frøy Aagre med forestillingen Kling-Klang er nå tilgjengelig for booking! Foto: Haslien Fotografene

Frøy Aagre med forestillingen Kling-Klang er nå tilgjengelig for booking! Foto: Haslien Fotografene

Brosjyren med nye spennende produksjoner for 2019 er nå i posten! Vi har både noen gamle slagere tilgjengelig for booking, og spennende nyskrevet dramatikk.

Muligheter for høsten 2018

Om du ikke har booket opp scenen din til høsten, har vi noen spennende produksjoner tilgjengelig:

 

Nytt og spennende i 2019

Her på huset har det vært stor aktivitet i scenekunstutviklingsprosjektet Scratch der vi har sett mange spennende produksjoner i emning. En av produksjonene som spilte sokkene av oss allerede på første prøvevisning, var «To kvinner rer en seng». Denne er skrevet og regissert av Geir Meum Olsen, med skuespillere Hanne Dahle og Ragnhild Myntevik. Meum Olsen har lang fartstid som bl.a. manusforfatter, produsent, regissør og dramaturg. Hanne Dahle er kjent fra bl.a. Sesam Stasjon, Borettslaget, Helt perfekt og Hotel Cæsar. Ragnhild Myntevik er aktuell som serieskaper og hovedrolleinnehaver i TV-serien MELK på Viafree/TV3. Forestillingen «To kvinner rer en seng» er morsom, sår, og gjenkjennelig, og kan bookes hele 2019.

KORPS, av Knut Nærum, og etter en originalproduksjon fra Teater Innlandet, er også tilgjengelig for kulturhus og blackboxer i Østfold høsten 2019. Janne Langaas står for regien, og produksjonen inkluderer lokale skolekorps i tillegg til skuespillerne på scenen. Book allerede nå!

KORPS, av Knut Nærum. Etter en original-idé og produksjon av Teater Innlandet. Foto: Lars Martin Bøe.

KORPS, av Knut Nærum. Etter en original-idé og produksjon av Teater Innlandet. Foto: Lars Martin Bøe.

 

 

Ved spørsmål, ta kontakt på kultur@ostfoldfk.no.

Se også:

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close