Årets bøker for barn og unge: Hva skal vi ha i skolebiblioteket og hva og hvordan formidler vi?

Cecilie Gratt, freeimages.com, Royalty free

IBBY-kurset 2018 arrangeres onsdag den 7. november i EPA-bygget, St. Mariegate i Sarpsborg. Vi regner med at programmet følger tidligere års mal, med formidling av barnebøker (alder ca 6 – 12 år) og ungdomsbøker (alder ca 12 – 15 år). I tillegg kommer fagbøker og bildebøker som ofte kan passe for begge aldersgruppene. Vi hekter også på et generelt formidlingsforedrag om hvordan vi kan inspirere barn og unge til å lese. Detaljert program blir satt opp så fort vi vet navn og rekkefølge på forelesere. I alle fall gjør vi det mulig å delta også på deler av dagen.

Meld deg på >>

Hva skjer Bøker for Tid Foreleser Om foreleser
Ankomst, kaffe 08.30 – 09.00
Ungdomsbøker Ungdoms-trinn og VGS 09.00 – 10.00 Lise Grimnes Forfang Forfatter, forteller, forkjemper for ungdomsboka
Pause 10.00 – 10.15
Formidling Hvordan formidle på beste måte? 10.15 – 11.00 Lise Grimnes Forfang

 

Lunsj 11.00 – 12.00
Faktabøker Barne- og u-trinnet 12.00 – 13.00 Linn T. Sunne Litteraturformidler og forfatter
Pause 13.00 – 13.15
Barnebøker Barne-trinnet 13.15 – 14.15 Linn T. Sunne
Pause 14.15 – 14.30
Bildebøker Barne-trinnet 14.30 – 15.30 Nina Nordal Rønne Illustratør og forfatter,
Loddtrekning Ca kl 15.30 Du kan vinne!

 

Type foredrag Klokkeslett Kryss av Pris
Ønsker delta hele dagen med lunsj 09.30 – 15.30 Kr 600, –
Ungdomsbøker + generell formidling 09.00 – 11.00 Kr 200. –
Lunsj Kr 100, –
Faktabøker – grunnskolen 12.00 – 13.00 Kr 100, –
Barnebøker – (Barnetrinn) 13.15 – 14.15 Kr 100, –
Bildebøker – (Barnetrinn) 14.30 – 15.30 Kr 100, –

 

Velkommen til å delta!  Meld deg på her >>

Se også:
Flere kurs
Fylkesbiblioteket

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close