Årets bøker for barn og unge: Hva skal vi ha i skolebiblioteket og hva og hvordan formidler vi?

Cecilie Gratt, freeimages.com, Royalty free

IBBY-kurset 2018 arrangeres onsdag den 7. november i EPA-bygget, St. Mariegate i Sarpsborg. Vi regner med at programmet følger tidligere års mal, med formidling av barnebøker (alder ca 6 – 12 år) og ungdomsbøker (alder ca 12 – 15 år). I tillegg kommer fagbøker og bildebøker som ofte kan passe for begge aldersgruppene. Vi hekter også på et generelt formidlingsforedrag om hvordan vi kan inspirere barn og unge til å lese. Detaljert program blir satt opp så fort vi vet navn og rekkefølge på forelesere. I alle fall gjør vi det mulig å delta også på deler av dagen.

Pris for deltakelse hele dagen:   kr 600, – . inkl. lunsj
Pris for deltakelse på enkeltforedrag: kr 200, – .
Pris for lunsj kr 150, – .

Velkommen til å delta!

Se også:
Flere kurs
Fylkesbiblioteket

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close