Etter flere oppfordringer inviterer vi til nytt bokbadkurs med Elisabeth Kjensli Johansen. Kurset ble sist holdt i Østfold i 2015 og fikk svært gode tilbakemeldinger. Kurset har ellers vært holdt en rekke ganger rundt i Norge, det siste året i Bergen, Stjørdal og Lillehammer, og tilbakemeldinger sier at kurset var lærerikt, to-the-point og matnyttig.

Elisabeth Kjensli Johansen har holdt utallige bokbad siden 2005. Hun er til daglig ansatt i Nes bibliotek som formidler til både barn og voksne. I tillegg til bokbad i eget bibliotek reiser hun også rundt med forfattere til andre bibliotek og har bare det siste året hatt over 30 eksterne oppdrag.
Kurset er ment å skulle inspirere til gode forfatterarrangement, oppfordre bibliotekarer til å bokbade forfattere, samt å lære seg  noen teknikker for bokbad. I løpet av dagen vil deltakerne også høre om hvordan man best får tak i forfattere, hvordan lage gode rammer rundt arrangementet, markedsføringsarbeid og hvilke spørsmål man kan stille.
Deltakerne ha lest boka «Talte dager» av Heidi Linde, da deltakerne i en workshop skal lage spørsmål til bokbadet som kursholderen skal stille forfatteren i bokbadet. Dagen avsluttes med bokbad med Heidi Linde og en oppsummering av hvordan spørsmålene deltakerne i workshopen har fungert i bokbadet.

Meld deg på kurset >>

Tid:     Onsdag 12. september.
Sted:  Glenghuset i Sarpsborg
Pris:   kr 800, – pr person, inkl lunsj

 Program:
9.00: Kaffe, registrering og velkommen
9.15-10.15:   Hvordan bokbade?
10.15-10.30: Pause
10.30-12.00: Workshop
12.00-12.45: Lunsj
12.45-13.15: Workshop
13.15-13.45: Bokbad med barn, er det mulig?
13.45-14.00: Pause
14.15-15.00: Bokbad
15.00-15.15/1530: Oppsummering av bokbad og dagen

Velkommen til kurs!

Meld deg på kurset >>

 

Se også:
Flere kurs
Fylkesbiblioteket

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close