Spiller du et instrument, går på kulturskole eller i korps? Meld deg på PULSE-workshop og lær deg sørafrikansk musikk og kule rytmer.

 

** PULSE – WORKSHOP ER AVLYST **

PULSE-workshop er et samarbeid med Norges Musikkkorps Forbund og arrangeres av Østfold Kulturutvikling under årets Ufest på Hvaler.

Dette er en workshop for musikkglade sjeler som enten går på kulturskole, er med i et korps eller bare er ille glad i å spille et instrument. Deltakerne får lære sørafrikansk musikk og rytmer. Musikken læres bort på gehør og i tillegg til å spille på instrumenter vil man bruke stemme og bevegelse. Det vil også være morsomme team-building aktiviteter som man kan ta del i. Instruktørene Thulani Maluleka, Ndabenhle Zulu og Zwai Mbula har bred erfaring med arbeid i korps, både fra Sør-Afrika og Norge.

Dersom du ønsker kan du også delta på UKM festivalen lørdag 21.april. Vær med på en musikkopplevelse uten like!

Praktisk informasjon

PULSE-workshop holdes mandag 16. april 2018  i Hvalerhallen. Det blir satt opp buss fra Østfold Kulturutvikling med avreise kl.16:00 for de som ikke har mulighet å komme seg dit på egen hånd. Buss tilbake vil gå fra Hvaler ungdomsskole kl.20:15.

  • Varighet fra kl.17:00 – 20:00
  • Må ha med eget instrument
  • Passer for barn fra 10 år og oppover
  • Frist for påmelding: 12. april 2018
  • Arrangementet er gratis

Meld deg på workshop her