Spiller du et instrument, går på kulturskole eller i korps? Ønsker du å være med på paraden på Barnas verdensdager 26. mai? Meld deg på PULSE-workshop og lær deg sørafrikansk musikk og kule rytmer.

Fra VinterPULSE 2016. Foto: Kim Husby

PULSE-workshop er et samarbeid med Barnas verdensdager og Norges Musikkkorps Forbund. Barnas Verdensdager arrangeres av Østfold Kulturutvikling og Kulturskolen i Fredrikstad.

Dette er en workshop for musikkglade sjeler som enten går på kulturskole, er med i et korps eller bare er ille glad i å spille et instrument. Deltakerne får lære sørafrikansk musikk og rytmer. Musikken læres bort på gehør og i tillegg til å spille på instrumenter vil man bruke stemme og bevegelse. Det vil også være morsomme team-building aktiviteter som man kan ta del i. Instruktørene Thulani Maluleka, Ndabenhle Zulu og Zwai Mbula har bred erfaring med arbeid i korps, både fra Sør-Afrika og Norge.

Ved påmelding får du også bli med på paraden på Barnas verdensdager, eller bli en del av pop-up-orkesteret på selve festivalområdet! Vær med på en musikkopplevelse uten like!

Praktisk informasjon

PULSE-workshop holdes søndag 11. februar 2018  på Kulturskolen i Fredrikstad.

  • Varighet fra kl.11:00 – 15:00
  • Må ha med eget instrument
  • Passer for barn fra 10 år og oppover
  • Frist for påmelding: 4. februar 2018
  • Arrangementet er gratis

Meld deg på workshop her