Er du mellom 15-25 år? Produserer du egen musikk? Da er bør du sjekke ut Østfolds egen musikktalentkonkurranse «JYPLING»!

Dr. Joe & the fusion clinic

Østfold får endelig sin egen musikktalentkonkurranse som kan ende med en singelkontrakt med Universal Music og spillejobb på en av Østfolds største festivaler.

Idyll Festivalen står bak konseptet «JYPLING» som ser etter musikktalenter i hele Østfold. To vinnere kåres, der begge får spille på Idyll festivalen, men kun én vinner får singelkontrakt med verdens største plateselskap, Universal Music. Prosjektet er et samarbeid med SpareBank 1 Østfold Akershus, Universal Music og UKM Østfold.

Vinnerne kåres på St. Croix i april

UKM Fredrikstad og St.Croix-Huset er medarrangører og vertskap for Jypling-finalen 7. april 2018, der vi kårer to finalister. Begge får scenetid på Idyll festivalen som arrangeres midt i Fredrikstad sentrum 22. og 23. juni 2018.

En av vinnerne får i tillegg en singelkontrakt med Universal Music.

Ung kultur møtes

UKM Østfold har alliert seg med de lokale UKM-mønstringene i Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Rakkestad, Hvaler og Marker. Alle ungdommer som melder seg på UKM i en av disse kommunene vil vurderes for en «gullbillett» av det lokale fagpanelet, og dermed få en unik mulighet til å gå direkte til Jypling-finalen på St. Croix-huset 7. april.

Påmelding

Send inn din video eller lydfil med begrunnelse på hvorfor vi skal velge nettopp deg til jypling@idyllfestivalen.no eller meld deg på din lokale UKM mønstring her.

Gyllen mulighet

Med dette vil vi finne lokale talenter som enda ikke har fått vist seg frem. Det sitter en rekke gode artister i fylket vårt som enda ikke er oppdaget, men som nå får en gyllen mulighet. De skal få opptre foran flere tusen publikummer, og vi skal kunne gi den beste en singelkontrakt. Om vi finner den rette kan denne muligheten bli et springbrett til resten av verden, og gleden er stor over at akkurat Universal Music velger å se nærmere på Østfold.

Viktige samarbeidspartnere

Vi hadde aldri fått dette til uten vår samarbeidspartner SpareBank 1 Østfold Akershus, som er glad for å kunne bidra til at unge og urørte artister skal få kunne oppfylle sine drømmer.

Idyll festivalen er også stolte av samarbeidet med Universal Music og UKM. Vi gleder oss til å få lokale musikere på neste års Idyll scene, og vi gleder oss til å gi den rette en singelkontrakt med Universal Music.

Vennlig hilsen

Idyll festivalen, SpareBank 1 Østfold Akershus, Universal Music og UKM.

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close