Er du mellom 13 og 25 år og har lyst på en annerledes lørdagskveld med dans og musikk? Lørdag 25. november inviterer Panta Rei Danseteater til fest på Sentralen i samarbeid med scenekunstnerne og organisasjonene som holder til der.

Østfold Kulturutvikling sitt Østfold dansekompani for ungdom skal til Sentralen i Oslo å vise sin koreografi We Collide av Jens Jeffry Trinidad 25. november, i forbindelse med Panta Rei Danseteater sitt TILT prosjekt. Dette er vi veldig stolte av og gleder oss til å sette et lite danseforavtrykk i hovedstaden fra Østfold! Det er Anne Ekenes og Pia Holden fra Panta Rei Dansetater som har gitt Østfold dansekompani for ungdom denne muligheten.

>> Kjøp billetter her >>

Program for kvelden

17.30: Åpning

18.00: Vi oppdager Sentralen sammen med Soul Sessions Oslo, dansecrewet Cre8, Salsa NOR, Schous ungdomskompani & Schous dansekompani, forestillingen Jessen/Fallmyr, TekstLab og TILT-ungdom fra Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud og Oslo.

20.00: Felles Jam i marmorsalen med Oh Mama! Crew og DJ skolen.

Se også:

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close