Frivillige BVD

Vi trenger deg som frivillig!

Fredrikstad er verden for en dag når vi arrangerer vårt årlige, gratis familiearrangement Barnas verdensdager. For å kunne gjennomføre det trengs en stor gjeng med frivillige med skikkelig dugnadsånd. Vi kaller dem superheltene våre. Vi lover de som jobber god stemning, hyggelig selskap, gratis t-skjorte, god mat og drikke og attest. Arbeidsoppgavene er store og små og kan være alt fra å være vert ved en av våre aktiviteter, dørvakt, parkeringsvakt, trivselsperson, hjelp i vårt internasjonale matmarked m.m.

Lurer du på hva du kan jobbe med under Barnas verdensdager?

Her kan du lese om de ulike arbeidsoppgavene

Vi samarbeider med Fredrikstad Sentrum Frivillligsentral og Ungfrivillig i Fredrikstad. Har du spørsmål kontakt prosjektleder Ann Kristin Andersen på telefon 95 72 03 88 eller e-post annand@ostfoldfk.no.

 

Meld deg på som frivillig her:

Felter markert med * må fylles ut

 

Hvilke arbeidsoppgaver kan du tenke deg?