Nicolai Cleve Broch, og Andrea Bræin Hovig i Closer

Det ble ingen større satsing på kultur i statsbudsjettet. Det er en videreføring av budsjettet fra i fjor, noe som gir rom for videre satsing på det det regionale teatret i Østfold.

Direktør og teatersjef Tormod Gangfløt

– Vi registrerer at vi har fått 175.000 kr mer over statsbudsjettet, noe som tilsvarer lønns- og prisvekstøkning for 2018. Østfold kulturutvikling er i en omstillingsprosess der vi satser sterkt på det regionale teateret, og dette kan vi nå arbeide med videre. Det er vi godt fornøyd med, sier Tormod Gangfløt, direktør og teatersjef i Østfold kulturutvikling.

 

 Barnas verdensdager

Rikskonsertene har tidligere vært eier av Barnas verdensdager. Fra 2018 blir Oslo World Music Festival nye eiere. Barnas verdensdager Fredrikstad går av stabelen som vanlig, 26. mai 2018, med Østfold kulturutvikling som lokal arrangør.

Godt i varetatt

– Opprinnelsen til Barnas verdensdager kommer fra Oslo World Music Festival, så jeg tror dette blir veldig bra. Jeg er sikker på at konseptet vil bli godt ivaretatt fremover, sier prosjektleder for Barnas verdensdager i Østfold kulturutvikling, Ann Kristin Andersen.

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close