Det Norske Blåseensemble og Det Andre Teatret spiller «Alt kan skje» for barneskoleelever i Blå Grotte

«Alt kan skje» spilles 26. oktober – 29.oktober for 2500 barn i 1-7 klasse fra barneskoler i Fredrikstad kommune i Blå Grotte, Fredrikstad.

Musikere fra Det Norske Blåseensemble og skuespillere fra Det Andre Teatret går på scenen uten noter og manus. Hvilken vei musikken og historiene tar, er helt avhengig av hva som skjer mellom musikere, skuespillerne og barna i salen underveis. Hver eneste forestilling er helt unik.

Alt kan skje

Musikere fra Det Norske Blåseensemble finner på musikken, og de erfarne improvisatørene Ingvild Haugstad, Stian Gulli og Camilla Frey fra Det Andre Teateret, dikter opp historiene. I fri fantasi­ – og med publikum med på laget – tas vi med inn i en konsertforestilling der Alt kan skje.

Musikkopplevelse

Forestillingen er et samarbeidsprosjekt mellom Det Norske Blåseensemble og Østfold Kulturutvikling gjennom Den Kulturelle Skolesekken, og har som hovedformål å sette fokus på det å lytte. Å kunne lytte er en grunnleggende forutsetning både for refleksjon, musikkopplevelse og for egen utøvelse – alene og i samspill med andre.

Inspirere

I dagens samfunn, med overflod av lyd, musikk, sosiale medier og «prosjekt perfekt», er det et sårt behov for en arena der elevene får rom til å oppleve varierte uttrykksmåter. Å skape rom og aksept for impulsivitet og spontanitet i en ellers stramt regissert fremferd. Samarbeidsprosjektet det mulig å formidle noe helt unikt til elevene, og til å inspirere til friere kommunikative og musikalske spillerom.

Regi: Mats Eldøen
Digital scenografi: David Cochronjør

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close