Monica Leander, gründeren bak Kulturdråpen i Østfold. Foto: Maria Brevik

Monica Leander, gründeren bak Kulturdråpen i Østfold. Foto: Maria Brevik

Monica Leander, Kulturdråpens gründer, er i disse dager glad og lettet over å ha kommet inn på det reviderte statsbudsjettet.

Kulturdråpen får 500.000 på statsbudsjettet

«Det var en veldig hyggelig beskjed å få at Kulturdråpen nå mottar kr. 500.000 på det reviderte statsbudsjettet» sier Leander, som ikke er i tvil om hva pengene skal brukes til. «Pengene skal brukes til mer kultur og mer aktivitet til beboerne på rusinstitusjonene og de innsatte i fengslene i Østfold.»

Utvidet planleggingshorisont

« I årene fremover kan vi forhåpentligvis videreutvikle ordningen og innholdet fordi vi får en utvidet planleggingshorisont på ett til to år fremover. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra både brukere og politikere på det arbeidet vi legger inn, og jobber for at dette på sikt skal kunne bli en nasjonal ordning.» sier Leander

Dyktige Østfoldpolitikere

Det er lagt ned en god jobb fra fylkespolitikerne våre for å løfte frem Kulturdråpen, og det er både Kulturdråpen og Østfold kulturutvikling takknemlige for. «Fylkespolitikerne våre hjelper oss å sette dette viktige arbeidet på agendaen, og heier oss frem. Det er en god og verdifull støtte vi håper vi har med oss også i det videre arbeidet.» avslutter Leander.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close