Vi inviterer til bibliotekledermøte onsdag 20. september 2017 kl. 0830-1500. Møtet holdes på Tune administrasjonshus, møterom Gandalf. Adresse: Rådmann Dalens vei 95, 1712 Grålum. Som vanlig inviterer vi to fra hvert bibliotek samt koordinator og en til fra vgs-bibliotekene. NBF Østfold er invitert med en representant. Programmet er foreløpig og vi  vil gjerne ha inn innspill fra dere, også. Mer informasjon kommer over sommerferien.

Kl 0830-0900: Kaffe, te, registrering
Kl 0900 Hvordan synliggjøre bibliotekene gjennom det politiske systemet i kommunen?
Lars Noreng, rådmannens stab, Sarpsborg
Anette Kure, biblioteksjef i Sarpsborg
Spørsmål, dialog, erfaringsutveksling
Kl. 1130 Lunsj
Kl 1230 Aktuelle saker:
Samsøk og Biblioteksøk
Metadata-problematikk
E-bøker
Regional kulturplan
m.m.
kl. 1500 Takk for i dag!
Listen er foreløpig og kan bli endret/utvidet.

Påmelding: http://www.of.fylkesbibl.no/cgi-bin/webmail?form=skjema.html

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close