Knut Olav Brekklund Sæves Foto Randi Kristoffersen

Knut Olav Brekklund Sæves. Foto: Randi Kristoffersen

Knut Olav Brekklund Sæves, som var innstilt som ny teatersjef for Østfold kulturutvikling, har trukket sitt kandidatur. Brekklund Sæves begrunner dette med en helhetlig vurdering av sin situasjon.

– Etter en helhetsvurdering, blant annet sammen med familien, har jeg bestemt meg for å bli i Eidsberg kommune. Jeg har det kjempebra her og jeg har lyst til å stå videre i stillingen. Jeg føler at det skjer mye spennende i kommunen nå og det har jeg lyst til å være med på, sier Brekklund Sæves i en uttalelse.

–Vi beklager at Knut Olav ikke tiltrer som ny teatersjef slik som planlagt. Det er selvfølgelig skuffende. Vi hadde store forventninger til den kommende teatersjefen, sier Tormod Gangfløt, direktør i Østfold kulturutvikling.

Næring- og kulturkomiteen har vedtatt at fylkeskommunen skal utrede et konsept for det som kan bli regionteater i Østfold.

–Nå går vi i dialog med fylkeskultursjefen for å finne ut hva vi bør gjøre i situasjonen som har oppstått. Jeg tror det er naturlig å avvente denne utredningen før vi jobber videre med ansettelseprosessen. I mellomtiden skal vi levere mye god scenekunst i Østfold, avslutter Tormod Gangfløt.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close