En barokk opplevelse. Foto: Thomas Andersen

En barokk opplevelse. Foto: Thomas Andersen

Lørdag 27. mai kan du få en barokk konsertopplevelse signert ENSEMBLE 1704 og Østfold kulturutvikling.

Spilletider

Konserten «En barokk opplevelse» spilles lørdag 27. mai kl 12.30 og kl 13.30 i Teglhuset / Balaklava under hovedarrangementet Kongen kommer. Entre koster kr 20,-

Langveisfarende

Året er 1704, og et fargerikt følge langveisfarende har ankommet Fredrikstad sjøveien i kongens kjølvann. De rigger seg til i Teglhuset med sine kasser og instrumenter, og tar kontakt med byens befolkning på ulike språk.

Med seg bringer de musikk, estetikk, smak og tankegods fra et Europa i stor forandring. Men hvem er de?

Her vil du få en konsertopplevelse utenom det vanlige.

En pudret fot. Foto: Thomas Andersen

En pudret fot. Foto: Thomas Andersen

Barokke skuespillere og musikere

ENSEMBLE 1704 består av profesjonelle skuespillere og barokk-musikere som sammen produserer kammerteater og konsertforestillinger i en rustikk 1700-talls innpakning. Ensemblet tilbyr barokkmusikk og teater i overraskende og spennende samspill. Den 27.mai kan du altså få oppleve ensemblet i mini-versjon med konsertforestillingen «En barokk opplevelse».

Lurer du på hva avisene mente om forestillingen da den hadde premiere i 2010? Fredrikstad blad meldte om en teateropplevelse uten like: – Et interessant, nyskapende og anderledes tilskudd til andre musikalske så vel som humoristiske vandreteatre og historiske spill, skrev Kristine Andreassen den gang.

Kart til Teglhuset

Vet du ikke hvordan du kommer deg til Teglhuset? Finn veien her:

 

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close