Danser med UKM artister

På fredag kl. 18.00 inntar Østfold dansekompani for ungdom hovedscenen med lokale UKM artister. De viser blant annet sin nye spennende koreografi som de har utarbeidet sammen med koreograf Jens Trinidad.

Spektakulært kunstprosjekt på Rådhusveggen

I samarbeid med Skjeberg Folkehøyskole har Østfold dansekompani for ungdom også laget en spektakulær forestilling der samtidsdans, animasjonsfilm og musikk møter tematikken «migrasjon». I Lykkebergparken fredag kveld fra kl. 21.00 viser de en unik forestilling hvor dans og film møtes. Filmen er laget av elever ved Skjeberg Folkehøyskole sine linjer Grafisk Design, Filmproduksjon og Musikkproduksjon. Den er laget som timelaps og animasjonsfilm der dans og animasjon er i godt og spennende samspill. Denne filmen vises på Fredrikstad rådhus sin vegg som vender ut mot festivalområdet i Lykkebergparken. Under forestillingen vil Østfold dansekompani for ungdom danse live samtidig som filmen «skytes» på veggen. Dette er Skjeberg Folkehøyskole sine elevers tolkning av temaet migrasjon som vises i en herlig samhandling med samtidsdansen. Live i forestillingen representerer Eda Johnsen St.Croix kollektivet en «Spoken Word» egenprodusert tekst  Visningen er også et teknisk samarbeid med Klaus Jäger.

Springbrett

Østfold dansekompani for ungdom er Norges første fylkeskompani i dans for ungdom. Det ble dannet i 2015, og 8 dansere fra dannelsen er fortsatt med. Kompaniet skal gi inspirasjon og erfaring til ungdom i Østfold, ungdom som ønsker en profesjonell dansekarriere. Østfold dansekompani for ungdom er ledet av koreograf Ellen Røhr-Staff, og hun arbeider med talentutvikling for unge dansere mellom 13 og 19 år. Kompaniet består av 20 dansere. Det er gratis å være med i kompaniet

Som danser i ungdomskompaniet får du jobbe med profesjonelle koreografer og dansere fra hele fylket. Dette en unik mulighet til å fordype seg i dans, og et springbrett til å ta dansen videre.

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close