«De nominerte er» hedrer unge kreative i Østfold som er blitt nominert til et stipend på kr 10.000 fra Norsk kulturskoleråd og Norsk tipping.

22 nominerte i Østfold

I år er det nominert 22 unge østfoldinger til Drømmestipendet, og disse kommer til «De nominerte er» i Domkirken i Fredrikstad fredag 21. april kl. 19.00. Du kan forvente en forestilling med høy kvalitet innen musikk, dans, visuelle kunstfag, skapende skriving og teater. Det er gratis å komme inn og åpent for alle.

Kommunene nominerer

Det er kommunene som finner og nominerer deltakere til Drømmestipendet hvert år. I hele Norge skal det deles ut 10.000 kr til 100 stipendiater, og vi vet enda ikke hvor mange vinnere vi får i Østfold i 2017. Det avsløres nemlig først på utdelingen i Domkirken. Her kan du se hvem som er nominert, og du finner Østfoldnominerte ved å trykke på knappen «Fylker».

 

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close