Ufestival
Ufestival
Ufestival

De nominerte til Drømmestipendet

“De nominerte er” hedrer unge kreative i Østfold som er blitt nominert til et stipend på kr 10.000 fra Norsk kulturskoleråd og Norsk tipping.

22 nominerte i Østfold

I år er det nominert 22 unge østfoldinger til Drømmestipendet, og disse kommer til “De nominerte er” i Domkirken i Fredrikstad fredag 21. april kl. 19.00. Du kan forvente en forestilling med høy kvalitet innen musikk, dans, visuelle kunstfag, skapende skriving og teater. Det er gratis å komme inn og åpent for alle.

Kommunene nominerer

Det er kommunene som finner og nominerer deltakere til Drømmestipendet hvert år. I hele Norge skal det deles ut 10.000 kr til 100 stipendiater, og vi vet enda ikke hvor mange vinnere vi får i Østfold i 2017. Det avsløres nemlig først på utdelingen i Domkirken. Her kan du se hvem som er nominert, og du finner Østfoldnominerte ved å trykke på knappen “Fylker”.

 

 Comments are closed.

Gå til toppen ↑
  • Instagram

  • Følg oss på Facebook


Ufestival 2017 er en del av Fredrikstads 450-års jubileum.