Nå braker det løs igjen! Er du skvetten – hold deg fast i setet foran deg, er du lettrørt – ta med lommetørkle… alt kan skje når ungdom fra hele Østfold lager show på Blå Grotte lørdag 22. april.

Noen står på scenen, noen jobber bak scenen, noen stiller ut bilder, andre jobber som journalister – en ting har de felles – de deltar i Norges viktigste visningsarena for ung kultur– UKM.

Alle som har gått videre fra sine lokalmønstringer rundt i Østfold er samlet på Blå Grotte denne lørdagen og en sammensatt jury vil velge ut de som skal representere fylket vårt under UKM landsfestival i Sandnes. Juryens valg annonseres fra scenen på torget lørdag kveld etter gratiskonsert med Julie Bergan m.flere

UKM står for Ung kultur møtes. For å delta må man være mellom 13 og 20 år. UKM er en nasjonal ordning og ca 25 000 ungdommer fra hele landet deltar hvert år. Østfold ble kåret til landets beste UKM-fylke i 2015. Les mer om UKM her

Billetter:
– 0-25 år, gratis (gratisbilletter må hentes på Fredrikstad kino).
– 26 år+, 100 kr. Kjøp billetter her >>

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close