Direktør i Østfold kulturutvikling, Tormod Gangfløt, ønsker velkommen til nettverkssamling.

Direktør i Østfold kulturutvikling, Tormod Gangfløt, ønsker velkommen til nettverkssamling.

Arrangører fra hele Østfold var samlet hos Østfold kulturutvikling 17. mars 2017 for å vurdere produksjoner for neste år. På menyen sto blant andre Brageprisvinner Monica Isakstuen, Nobelskaper Per Olav Sørensen og en rekke produksjoner for både små og store lokaler.

Grethe Torstensen fra Rakkestad kommune var en av deltakerne på samlingen i Arrangørnettverket. Hun er svært fornøyd med å få aktuelle produksjoner presentert på en samling.
– Det er fint å få det presentert på denne måten. Dette har vi drømt om i flere år, forteller Grethe Torstensen.

Arrangører

I alt ble 13 produksjoner presentert for Østfoldarrangørene, et mangfoldig program, fordelt på produksjoner for barn og unge og et voksent publikum. I alt ti arrangører, fra store kulturhus, bibliotek og arrangører i mindre lokaler var tilstede under samlingen. Flere av produksjonene falt i smak hos Grethe Torstensen. Hun vurderer flere produksjoner som høyst aktuelle for kulturhuset i Rakkestad.

Forfatterbesøk

– Vi vil absolutt diskutere flere av produksjonene vi har fått presentert i dag. Blant annet forfatterbesøk en noe som virkelig passer hos oss. Vi bestilte noen produksjoner også i fjor, og de falt i smak hos publikum i Rakkestad, forteller hun.  Arrangørnettverket, tidligere Kulturhusnettverket, er et nettverk som består av alle arrangørene i Østfold. Kulturhus, litteraturhus, bibliotek, kirker, scener og festivaler inngår i dette nettverket.

Nettverkssamlinger

Østfold kulturutvikling inviterer til to nettverkssamlinger i året. Her presenteres det publikumsrettede og relevante scenekunstproduksjoner, konserter, workshops, og foredrag som arrangørene kan booke til en subsidiert pris.

Programmert for året

Som et direkte resultat av nettverkssamlingen har både kulturhus, bibliotek, forsamlingshus og andre scener programmert inn spennende, nye produksjoner for det kommende året. Se hele programmet her >>

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close