Barnas verdensdager 20.mai

Barnas verdensdager er en familiefestival som feirer mangfold og fellesskap!

Ta med hele familien på verksteder, forestillinger, konserter og annen moro helgen etter 17.mai. Her kan barna dine lære seg dans fra Java, lage afghanske drager, høre norske folkeeventyr, få afrikansk ansiktsmaling, og lage brasiliansk gatekunst. Og da nevner vi bare noe…!  På Verdensscenen er det konserter, forestillinger, dans og annen moro hele dagen fra kl. 12.00 til kl. 18.00.

Se hele det store programmet her:

 

 Comments are closed.

Gå til toppen ↑
 • Barnas verdensdager

  Lørdag 20. mai 2017 arrangerer vi Barnas verdensdager i K60-bygget på Værste i Fredrikstad. Barnas verdensdager er en familiefestival med kulturuttrykk fra ulike steder i verden. Bli med på en dag med moro for hele familien. Helt gratis!
  Les mer: bvdfredrikstad.no

 • Ufestival

  Ufestival er til ære for de unga folka i fylket vårt. De driver med utrolig mye, og de er skikkelig gode på det de gjør. Det er på høy tid å vise det frem! Ufestival 2017 arrangeres i Fredrikstad 18. – 22. april.
  Mer om festivalen: ufestival.no

 • UKM Østfold