Barnas verdensdager er en familiefestival som feirer mangfold og fellesskap!

Ta med hele familien på verksteder, forestillinger, konserter og annen moro helgen etter 17.mai. Her kan barna dine lære seg dans fra Java, lage afghanske drager, høre norske folkeeventyr, få afrikansk ansiktsmaling, og lage brasiliansk gatekunst. Og da nevner vi bare noe…!  På Verdensscenen er det konserter, forestillinger, dans og annen moro hele dagen fra kl. 12.00 til kl. 18.00.

Se hele det store programmet her: program for Barnas verdensdager

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close