Her er vår rikholdige meny av produksjoner for salg til deg som er arrangør i Østfold. Menyen ble presentert på møtet i Arrangørnettverket 17.mars.

Bruk vårt skjema for å melde din interesse for en eller flere av disse produksjonene:

Carl Fredriksens transportCARL FREDRIKSENS TRANSPORT
Carl Fredriksen Transport er navnet på den største flyktningtransporten fra Norge til Sverige under 2.V.K. I løpet av seks uker i 1942/43 ble rundt 1000 personer reddet ombord på lastebiler.
Denne produksjonen er et fortellerteater om Rolf Syversen på Carl Berner i Oslo, som sto bak hele redningsaksjonen.
Les mer her

OLD SCHOOL med ABSENCE CREW
En dag våkner plutselig breakegruppen Absence opp, og tiden har løpt fra dem. De sitter på gamlehjem. Når det går opp for dem at de har blitt eldre, nekter de å godta det. Selv om kroppen ikke er det den en gang var, tar de seks breakerne i Absence opp kampen mot tiden og pleierne på eldresenteret.
Les mer her

AN ALEHOUSE SESSION
I denne konserten gjenskaper Barokksolistene noe av den stemningen som fantes i puber i London på 16- og 1700 tallet. Menyen består av folkelig, forførende, gripende og festlig sang og musikk akkompagnert av snakk og humor!
Les mer her

CLOSER
Til den moderne klassikeren «Closer» har regissør Per Olav Sørensen satt sammen et stjernelag av skuespillere. På scenen står Nicolai Cleve Broch, Anders Danielsen Lie, Andrea Bræin Hovig og Gine Cornelia Pedersen.
Les mer her

«DET HODET SIER, DET HJERTET VET»
Bragepris-vinner Monica Isakstuen forteller om sitt forfatterskap og temaene hun utforsker, med særlig vekt på hennes seneste bok Vær snill med dyrene. Isakstuen debuterte med den lille diktsamlingen Sånn, borte i 2008. Ett år senere kom romanen Avstand² , og siden fulgte diktsamlingen Alltid nyheter og den kritikerroste romanen Om igjen (som også ble teatermonolog med premiere under NonStopfestivalen 2016). Høsten 2016 ga hun ut sin tredje roman Vær snill med dyrene. For denne ble hun tildelt Brageprisen i skjønnlitteratur.
Les mer her

 JONAS ALASKA
Siden han ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2013 har Jonas vunnet Spellemannpris og adskillige stipender. Han har stått på de fleste av landets store og små konsertscener og festivaler adskillige ganger, og turnert i utlandet både alene, og sammen med Melissa Horn og Sivert Høyem. Alaska har gitt oss musikk man kan gråte, kline og danse til – og spille høyt i baksetet av bilen.
Se mer her

Jovan Pavlivoc trioJOVAN PAVLOVIC TRIO
I denne konserten skal vi møte musikere fra Balkan, Skandinavia og Midt-Østen. Jovan Pavlovic er komponist og akkordeonist, og en av Norges mest aksepterte og aktive profesjonelle trekkspillere. Jovan er fra Serbia, men har bodd i Norge i over 20 år.
Les mer her

ODD ER ET EGG
Odd er et egg er historien om syv år gamle Odd som er så bekymret for å knuse hodet sitt at hele livet hans har gått i stå. Hverdagen preges av frykt for hva som kan skje på vei til skolen eller gymtimen. For å dempe den verste angsten polstrer han eggehodet sitt for beskyttelse. Så møter han Gunn som er en bie, og som både er uredd og glad i livet. Gjennom møtet med Gunn snus livet til Odd på hodet, og på uventet vis blir han fri fra alle bekymringer.
Bok og film. For de minste. Spilles i bibliotek. Se trailer her

«TESKJEKJERRINGAS JUL» med Anneli Sollie og Bjørn Halstensen.
Teskjekjerringas jul er en kritikerrost og populær oppsetning basert på Alf Prøysens tekster og sanger. Teskjekjerringa synes det er like stas å stelle til jul som å feire selve høytiden. Mannen hennes synes kanskje det kan bli litt stressende med alt maset og mener de kan gjøre som så mange andre – reise til syden i jula. Men Teskjekjerringa holder på sitt, og sammen inviterer de til en hyggelig liten førjulssamling med baking, pynting av juletre, sang og spill.

PLOPP
Plopp er bandet som får deg til å digge rock! Med humor og spilleglede blir barna ledet inn i en verden full av overraskelser. Tre musikanter på sine instrumenter er alt som trengs!
Se mer her

«DETTE LIVET ELLER DET NESTE» forfattermøte med Demian Vitanza
For ett år siden holdt Demian Vitanza skrivekurs i Halden fengsel. Der møtte han en returnert fremmedkriger som ønsket å fortelle om sitt liv. I mer enn ti måneder har Vitanza besøkt fengselet ukentlig og snakket med den innsatte i tilsammen over hundre timer.
Dette livet eller det neste er en roman hovedsaklig basert på den innsattes egen historie.
Les mer her

«SKJØRTET SOM FALT NED FRA HIMMELEN»
I vår del av verden lever folk til de er nesten hundre år. Å fortelle om en hundreårings liv innebærer å fortelle om verdens historie de siste hundre år. En kvinne som levde gjennom nesten hele det tyvende århundre opplevde to verdenskriger; nazisme, fascisme, kommunisme, sosialisme, kapitalisme og en kjønnsrolle i stor forandring.
Vi tar et blikk ut på verden og et blikk inn i et enkelt liv, fra 1920 til 2014. Store politiske hendelser – kultur – kjærlighet – krig – og skjørtet som falt ned fra himmelen.

«HURRAHØLET»
Hurrahølet er et faktisk sted i Askim – et høl som ligger i en dump i hjertet av Indre Østfold. Du finner det langs riksvei128, veien som fører fra kraftanleggene langs Glomma og ut i friheten. Årsskiftet 18/1900 var en brytningstid, med voldsom kraftutbygging i Norge. Langs Glomma ble det bygget flere store kraftanlegg, og til det trengte Norge risikovillig og kompetent arbeidskraft. Derfor kom det svenske rallare i hopetall som satte livet på spill. Det var et møkkete og farlig arbeid med dårlig lønn og trangt brakkeliv. Klart de måtte ha seg en fest, en pause av og til. Hva har så Hurrahølet med det å gjøre? Hurrahølet er en oase, et fristed. Et mytisk sted hvor man kaster børa og puster fritt noen timer før neste skift. Kameratskap, drukkenskap, musikk og spell holdt rallarene i gang. Vi finner historiene deres i skillingsvisene fra den tida – skildringer av arbeidsulykker, avrevne lemmer, eksplosjoner, ras, masse følelser, lengsel, sladder og død. Forestillingen blir en times tragikomisk intim-musikkteater fra livet i og rundt Hurrahølet. Den passer for alle fra ungdomsskolealder og oppover. Sjangermessig beveger vi oss i Monty Python møter Twin Peaks-land, og handlingen inneholder både faktiske personer og hendelser i tillegg til oppdiktede karakterer og opptrinn. Ny forestilling av og med Kompani ITS – Tiril Pharo, Isak Anderssen og Sigrid Edvardsson. Premiere i januar 2018. På scenen: Tiril Pharo og Isak Anderssen, med en rekke dukker, utvalgte rekvisitter og musikkinstrumenter. Se vår Facebook-side.