Verksteder:
Som verkstedsvert er hovedoppgaven din å møte artistene ( som disse hyggelige karene f.eks) ved ankomst, hjelpe til med opprigg/bæring av utstyr dersom de har behov for det, sørge for publikumsflyten inn/utslipp, samt hjelpe til med nedrigg og rydding av rom når verkstedet er ferdig.

 

 

Aktiviteter:
Som frivillig på en av våre aktiviteter er hovedoppgaven å veilede barna som komme til verkstedet, samt hjelpe til med nedrigg og rydding av rom når verkstedet er ferdig. Du får selvfølgelig en innføring i den  aktiviteten som skal være i rommet, slik at du kan lære deg denne.

 

 

Publikumsinngang:
Som frivillig ved inngang til arrangementet er hovedoppgave å ønske velkommen, “telling” av publikum,  dele ut program,
samt informere publikum om hva som finnes av ulike aktiviteter.

 

 


Publikumsinformasjonen:
Som frivillig ved informasjon vil hovedoppgaven være å informere publikum om hva som finnes av ulike aktiviteter og hvor de finner dem. Du vil også dele ut program, samt stå for salg av matbonger. Her er det viktig å kjenne godt til både program og arena (ute og inne).

 

 

Trivselspersoner:
Som trivelsesperson er hovedoppgaven å sørge for at de frivillige har det hyggelig på jobb og får i seg mat. Du vil også sørge for at publikum får en god opplevelse ved å være tilstede, samt at området til enhver tid er ryddig og pent – både ute og inne.

 

 

Frivillig i kantine og servering:
Som kantine og serveringshjelp er hovedoppgaven å hjelpe til med servering av mat til utøvere og frivillige gjennom dagen, dekke og rydde kantinen, samt hjelpe til med opprydding og vasking når arrangementet er ferdig. Man vil også måtte sørge for at kaffe, te, kjeks, frukt og vann er tilgjengelig hele dagen.

 

 

Nedrigg av arrangementet:
Som frivillig med nedrigg trenger vi noen sterke muskler som kan hjelpe til med nedrigg av arena, bære utstyr på bil og kjøre dette til lageret, samt rydde området.

 

 

 

Vi trenger deg som frivillig!

Fredrikstad er verden for en dag når vi arrangerer vårt årlige, gratis familiearrangement Barnas verdensdager. For å kunne gjennomføre det trenger vi frivillige med skikkelig dugnadsånd. Vi kaller dem superheltene våre. Om du melder deg som frivillig under Barnas verdensdager garanterer vi god stemning, hyggelig selskap, gratis t-skjorte, god mat og drikke og en attest på vel utført arbeid.

Meld deg som frivillig her:

Felter markert med * må fylles ut

 

Hvilke arbeidsoppgaver kan du tenke deg?