Lørdag 22. april på hovedscenen i Lykkebergparken

Han vant ”The Stream» på TV2 i desember og signerte platekontrakt med Warner Music Norway underveis i konkurransen. Produsenten og DJ-en Tony Alexander Skjevik, med artistnavnet Thosebricks, er bekreftet til Ufestival og lørdagens konsert i Lykkebergparken.

På Spotify finner du alle sangene han konkurrerte med under The Stream og i flere sjangere. Hans mest spilte låt på Spotify er «Going Home».
Sjekk den ut her:

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close