Lørdag 22. april entrer Julie Bergan vår utendørsscene i Lykkebergparken, Fredrikstad,  som siste post på et festivalprogram spekket med konserter, prisutdelinger og happenings. Og hvor ungdom fra hele Østfold deltar.

Norges store popyndling slapp nå i januar sin nye single  «Blackout» og får skryt også internasjonalt. . «Bra av Norge å gi liv til en så kul jente», skriver det amerikanske musikknettstedet Billboard, som mener den nye låta er briljant pop.  Julie Bergan står fra før av bak superhits som «All Hours»,  ”I kinda like it” og ”Arigiato”. «Arigato» toppet listene her i Norge i 2016, var topp fem i Sverige og roterte tungt på radio og strømmetjenester i inn og utland. Låten er streamet over 55 millioner ganger, og musikkvideoen er sett nesten 4 millioner ganger. Med «Arigato» ble Bergan nominert til to P3 Gull-priser, og, som om ikke det var nok, så har hun sjansen til å hente hjem Spellemannprisen for «Årets Låt» i slutten av måneden.

Julie Bergan er en kreativ og talentfull låtskriver og dedikert artist, som med sin kraftfulle og særegne stemme behersker skalaen fra høyt til lavt, og som med dette – kombinert med enorme mengder sjarm – har funnet sin plass på det musikalske norgeskartet.
Vi gleder oss!

 

Og i mellomtiden får vi nøye oss med Spotify:-)

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close