Søndag 22. januar, kl.10.00 – 16.00, er det audition til Østfold dansekompani for ungdom i Kulturskolen i Fredrikstad. Dette er Norges første fylkeskompani i dans for ungdom og er for deg som er mellom 13 og 19 år.
Som danser i ungdomskompaniet får du jobbe med profesjonelle koreografer og dansere fra hele fylket. Dette en unik mulighet til å fordype seg i dans, og et springbrett til å ta dansen videre.

Du finner mer informasjon og påmeldingsskjema her.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close