JULIE BERGAN
Norges store, nye popyndling Julie Bergan har gitt oss superhits som «All Hours» ”Arigiato” og ”I kinda like it” og 13. januar slapp hun den nye singelen «Blakcout». Julie Bergan er en kreativ og talentfull låtskriver og dedikert artist, som med sin kraftfulle og særegne stemme behersker skalaen fra høyt til lavt, og som med dette – kombinert med enorme mengder sjarm – har funnet sin plass på det musikalske norgeskartet. Mer
Lørdag 22. april i Lykkebergparken.

 

JESPER JENSET
I en alder av 19 år har Jesper Jenset allerede rukket å slippe flere populære låter, som «Superhero», «Call me Yours» og «Lies». Superhiten «High» tok av i både Norge og i utlandet i fjor, med over 9 millioner streams på Spotify og må regnes som hans store gjennombrudd. Mer
Lørdag 22. april i Lykkebergparken.

 

 

THOSEBRICKS
Han vant ”The Stream» på TV2 i desember og signerte platekontrakt med Warner Music Norway underveis i konkurransen. Nå er produsenten og DJ-en Tony Alexander Skjevik, med artistnavnet Thosebricks, klar for Fredrikstad og lørdagens konsert i Lykkebergparken. Mer
Lørdag 22. april i Lykkebergparken.

 

 

Sara og Arash kommer til Ufestival 2017SARA & ARASH
Hip-hop kombinert med persisk musikk – det er Sara & Arash. Med persiske foreldre og oppvekst i Norge som bakgrunn, kombinerer de hip-hop med persiske rytmer. Mer
Tirsdag 18.april – fredag 21. april, kl 12.30 i Lykkebergparken.

 

 

LARIEL
Cathrine Andrea Mortensdatter fra Onsøy, Fredrikstad, bedre kjent som LARIEL, skapte sitt første album allerede som 17-åring.
Musikken hun lager er nesten like spennende abstrakt som kunsten hun har med seg på scenen. Hver låt glir elegant inn i hverandres melodiske atmosfære, og griper publikum ved hjelp av sine mørke og poetiske tekster.
Torsdag 20. april kl. 18.0 – 19.00 på hovedscenen i Lykkebergparken.

 

Magnus Berg
Magnus Berg er en 20 år gammel gitarist, låtskriver og produsent fra Østfold. Han har turnert Norge rundt siden han var 15 år gammel, og har også reist en del med musikken sin i USA og Europa. Han har spilt inn tre plater, den første da han var bare 15 år gammel, den neste da han var 17, og den tredje er straks klar for lansering. For plate nummer to vant han “Årets nykommer”-pris på Blues blast music awards i 2015. I dag lever han av å spille gitar og skrive låter – både for seg sel og som oppdrag for andre artister.
Fredag 21. april kl. 20.00 på hovedscenen i Lykkebergparken.

 

Skranglebein
Skranglebein er en av Fredrikstads aller første rappestjerner og han er helt rå til å improvisere! Bare kast en hvilken som helst gjenstand til han, eller si et fritt valgt ord, og Skranglebein starter sin opptreden. Da dikter, rimer og forteller han uten manus og uten forberedelse så imponerende at man skulle tro han hadde forberedt seg i et halvt år. Fredag 21. april vil han lede programmet Spoken Word i Lykkebergparken. Ikke bare skal han være konferansier og presentere spennende artister, han skal også selv rappe. Utgangspunktet blir tekster som ungdom i Østfold selv har skrevet i forbindelse med Østfoldungdommens kritikerpris.
Spoken Word – Fredag 21. april kl. 21.00 – 22.30 på hovedscenen i Lykkebergparken.

 

Taro
Taro er to ganger Norgesmester i slam-poesi, skandinavisk mester og sist utmerket til svensk mester i team slam poetry i 2016. Han har gjort prosjekter med blant annet Den Norske Opera, Oslo Filharmoni, Saul Williams og Bugge Wesseltoft. Han er i tillegg til å være MC/konferansier på SLAM!-kveldene i Oslo,  oppstarter av SLAM!Poesi scenen i Oslo, Foreningen Slamkollektivet og teatergruppen Slam Dunk Poets. Han driver stadig å turnerer norske skoler, biblioteker og ungdomsklubber og holder skrivekurs for unge så vel som gamle.
Spoken Word – Fredag 21. april kl. 21.00 – 22.30 på hovedscenen i Lykkebergparken.

 

Beatur
Beatur er en ekstraodinær underholder, Master of ceremonies, Sanger, DJ og Beatboxer. Han har spiller for tiden i bandet Awesomnia og har deltatt i en rekke oppsetninger blant annet på Den Norske Opera.
Spoken Word – Fredag 21. april kl. 21.00 – 22.30 på hovedscenen i Lykkebergparken.

 

 

St. Croix-kollektivet
Ett HipHop-musikkprosjekt ledet av Sjel-Jonas med base på St.Croix-huset i Fredrikstad.
Stiller som support for Sarah&Arash fredag 21. april kl. 12.30 i Lykkebergparken. Kommer også på Spoken Word – Fredag 21. april kl. 21.00 – 22.30 på hovedscenen i Lykkebergparken.


 

Østfold dansekompani for ungdom
Østfold dansekompani for ungdom ble dannet i 2015, og 8 dansere fra dannelsen er fortsatt med. Kompaniet skal gi inspirasjon og erfaring til ungdom i Østfold, ungdom som ønsker en profesjonell dansekarriere. Østfold dansekompani for ungdom arbeider med  talentutvikling for unge dansere mellom 13 og 19 år. Kompaniet består av 20 dansere.

Kan oppleves under konsert med UKM artister og Østfold dansekompani for ungdom med koreograf Jens Trinidad – Lykkebergparken fredag 21. april mellom kl. 18.00 – 20.00.

 

Ahmed Sadik
Ahmed fra Fredrikstad var med i Idol 2016 helt frem til det skulle ryddes for semifinaler. Han deltok også på UKM i Fredrikstad i år med bandet «Hertz».
Under Ufestival skal han være konferansier under innslaget «Ung scene» på hovedscenen i Lykkebergparken, tirsdag til og med fredag kl. 16.00 – 17.30.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close