Bak fra venstre: Malin, Gio, Emma, Matilde, Maja, Maria og Mia. Foran fra venstre: Hanna, Ida, Anaïs, Karin og Alexandra.

Østfold dansekompani for ungdom har fått 12 nye medlemmer etter audition. Kompaniet har nå 20 medlemmer.

22 dansere stilte til audition i Kulturskolen i Fredrikstad. 12 unge danser gikk videre. Kunstnerisk leder for kompaniet, Ellen Margrethe Røhr – Staff, var imponert over hvor gode de unge danserne er.
– Det var et høyt nivå på alle sammen. Det var en vanskelig jobb å velge ut de som skulle bli med videre.

Ulike deler

Danserne kommer fra ulike deler av fylket, Halden, Moss, Indre Østfold og Fredrikstad.
– Det er fint at det er så stor spredning, opplyser Ellen Margrethe Røhr – Staff.

Kreativitet

I årets sesong er hip hop og kreativitet viktige elementer.
– Det var en kreativ og ivrig gjeng som gikk videre, forteller Ellen Margrethe Røhr – Staff.
Første punkt for kompaniet er en workshop med Jens Trinidad, en anerkjent danser, koreograf og pedagog innen Street Dance-sjangeren.

Ufestival

Kompaniet skal gjøre en forestilling under DUS (Den unge scene) festivalen i Fredrikstad og et street art prosjekt sammen med Skjeberg folkehøgskole og Østfold kulturutvikling. I april skal kompaniet opptre under Ufestival i Fredrikstad.

Inspirasjon

Østfold dansekompani for ungdom ble dannet i 2015, og 8 dansere fra dannelsen er fortsatt med. Kompaniet skal gi inspirasjon og erfaring til ungdom i Østfold, ungdom som ønsker en profesjonell dansekarriere. Østfold dansekompani for ungdom arbeider med  talentutvikling for unge dansere mellom 13 og 19 år. Kompaniet består av 20 dansere. Det er gratis å være med i kompaniet

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close