sticks-stones

Forestillingen «Sticks, stones and broken bones» er sett av 4000 elever i grunnskolen Fredrikstad

Rundt hundre elever fra Nøkleby og Hurrød skoler fikk en drøy skoletime helt utenom det vanlige i Østfold kulturutviklings scene torsdag formiddag. Det ble spontan jubel og latter for skyggeteaterforestillingen «Stick, stones and broken bones».
«Sticks, stones and broken bones» satte fart i elevene fra første stund. Med hverdagsprodukter som papp, tape, vanter og en teddybjørn nærmest tryllet Achtem i Bunk Puppets Jeff blant annet frem flyvende ninjaer, utrolige hesteveddeløp og en operaforestilling til stormende jubel fra elevene. Eller som en elev entusiastisk uttrykte det:
– Det er helt rått.

Store smil

mira-elise

Mira og Elise i 4b på Hurrød skole var strålende fornøyd etter «Sticks, stones and broken bones»

Mira og Elise fra 4 b ved Hurrød skole var ikke mindre imponert. Begge to var store smil etter forestillingen.
– Det var utrolig morsomt. Vi lo, ropte og klappet. Han var kjempeflink, sier de to.

 

Visuell

«Sticks, stones and broken bones» er en høyst visuell forestilling. Alt som brukes til å lage skyggene er synlig på scenen og forberedelsene til det som kommer til å skje på skjermen er en del av forestillingen. Alt er synlig for publikum. Dukkene lages rett foran øynene på publikum.

Her kan du se et lite utdrag av forestillingen:

Forventning

Det bygger opp forventning og spekulasjoner om hva som kommer og når dukkene vises på skjermen ser man sammenhengen med det Achter gjør, det som gir liv til karakterene.
– Det er utrolig, var en kommentar som ble gjentatt mange ganger fra salen.

Hørbar dimensjon

For å sette en ekstra spiss på forestillingen ble en av lærerne en del av forestillingen, noe som ga elevene en ekstra og høyst hørbar dimensjon til forestillingen. Elever fra 1. til 4. klasse i alle skolene i Fredrikstad, rundt 4000 elever har sett forestillingen.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close