Mange bekker små blir en stor å. Det samme gjelder i Den kulturelle skolesekken.
Hvert år reiser kunstnere og formidlere fylket rundt for å møte østfoldelevene og la dem oppleve og delta i små- og større kulturproduksjoner. Den kulturelle skolesekken i Østfold sender både store skolekonserter og små verksteder ut på østfoldveiene. Men alle disse møtene ute på skolene eller i kulturhusene – hvor mange er de? Ta en liten titt på denne DKS-filmen, der har vi samlet noen av tallene og opplevelsene vi er stolte av.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close