30 bibliotekarer, politikere, byutvikler og kulturansatte var på studietur til Biblo Tøyen, Tøyen filial og Furuset bibliotek- og aktivitetshus 1. september. Det var stor begeistring og beundring å se blant deltagerne under omvisningen av Biblo Tøyen og Tøyen filial.
Vi fikk en orientering om hvordan Deichman jobber for å utvikle et enda bedre, mer tilgjengelig og publikumsvennlig tilbud innen bibliotek og kultur, fritidstilbud og læring. Alle tre bibliotekene har et mål om å skape en attraktiv møteplass for bydelens beboere og å være en pådriver for stedsutvikling i de ulike bydelene. Nedenfor finner du presentasjonene som ble holdt.

 

Biblioteksjef Elin Brandsrud fra Eidsberg tester sofa på Biblo Tøyen

 

Les mer om prosjektet her.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close