patrik Patrik Stenseth fra Sarpsborg fikk prisen i midten av januar 2016 og har kjent på følelsen av å være den første til å titulere seg «Østfoldtalentet». Det ligger bare positivitet og produktivitet i den følelsen og den slipper ikke taket med det første.

 –Stipendet er en anerkjennelse for det jeg holder på med og det motiverer meg veldig.  Jeg kjenner på tilhørigheten i Østfold og at jeg er ønsket i fylket. Jeg vil ha mine prosjekter i Østfold, men har også ambisjoner om å jobbe nasjonalt og forhåpentlig internasjonalt etter hvert. Dette gir meg et boost til å jobbe videre. Patrik smiler, bruker hender og kropp til å understreke både gleden og motivasjonen til å gå videre.

Patrik jobber er en av de som står bak FestiBorg som tok over Kulåsparken med en stor teaterfestival i august. Han er produsent, skuespiller og har også manus i «Olav den hellige og lykkesverdet».

Han smiler og kan se tilbake på mange år i teateret, tross sine 25 år.

– Jeg har spilt teater i 18 år. Jeg er så å si vokst opp i teatret. Det er der jeg har min dannelse og fått utviklet meg gjennom møtene med publikum og de menneskene jeg har jobbet med. Jeg fant min plass og har siden aldri vært uten teater.

Om stipendet Østfoldtalentet
Østfold fylkeskommune ønsker å støtte unge mennesker som har utmerket seg innenfor kunst og kultur med stipendet Østfoldtalentet på kr. 50.000,-.  Stipendet skal være en påskjønnelse for innsats og inspirasjon til videre engasjement.

Hvem kan søke
Stipendet kan deles ut til enkeltpersoner, grupper eller lag i alderen 16-25 år, som bor i, er fra eller på annen måte har tilknytning til Østfold. Man kan søke selv eller bli nominert av andre.

Les mer om Østfoldtalentet >>

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close