Fra Morkels alfabet av Stian HoleEndelig er det klart! Programmet fra Den kulturelle skolesekken i Østfold publiseres i dag, og vi gleder oss sånn til å vise dere alt det flotte elevene i Østfold skal få ta del i.

I årets program setter vi søkelyset på vår tids mest sentrale utviklingstrekk – den økte migrasjonen og kulturmøtene som følger av den. I en verden preget av sosiale, kulturelle og økonomiske omveltninger øker behovet for – og nytten av – kunstens tankeutviklende kvaliteter. En ny virkelighet forutsetter ny kunnskap, og vi tror at årets tema kan gi betydningsfulle skyv ut i en ny tanke, et annet og mer kritisk blikk, en større nysgjerrighet og åpenhet i møtet med omverdenen.
God fornøyelse!

Finn programmet for din skole:
1. Finn skolen din i rullegardinmenyen til høyre på siden. Programmet for skolen vises i skjermbildet. Her ligger informasjon om datoene, klokkeslett og trinn.
2. Klikk på produksjonstittelen, og les mer om sjangeren, temaet og selve innholdet. Her finner du også lærerveiledninger og mulighet for elevkommentarer.
Har du spørsmål om tidspunkt, bussing, pålogging eller andre ting kan du ta kontakt med:

Turnéansvarlig José Leguina
josleg@ostfoldfk.no
tlf: 922 40 493

Turnéansvarlig Ole Jacob Evensen
oleeve1@ostfoldfk.no
tlf: 977 55 480

Se hele programmet for grunnskolen 2016-17 her