Kjell-2-kopiØstfold kulturutvikling melder om at Kjell Moberg går av som teatersjef ved Scenekunst Østfold.

Moberg har vært tilknyttet Østfold fylkeskommune siden 2007, der han startet som produsent for Den kulturelle skolesekken. I 2012 tok han over som teatersjef etter Ida M. Frederiksen og det som da het Østfold Teater. Gjennom sin periode på fire år i Scenekunst Østfold har Moberg utviklet scenekunsttilbudet i hele fylket både innen teater, dans, nysirkus og andre scenekunstformer. Ikke minst har han økt Scenekunst Østfolds samarbeid internasjonalt, og bidratt til stor satsning på barn og ungdom innen teater og dans. Det bør nevnes også hans kunstneriske bidrag ved byjubileene i fylket – senest hans regiarbeid ved jubileumsforestillingen i Hafslundparken i Sarpsborg 29.juli.

Ved NonStop-festivalen i Moss nå i september vil det være premiere på tre nyproduksjoner fra Scenekunst Østfold som teatersjefen har initiert; – Om igjen, Kjerring og Promille. For mer informasjon om NonStop-festivalen og programmet der, se http://www.nonstopfestivalen.no/

Fra 1. oktober 2016 vender han tilbake til sitt hjemsted i Asker som kunstnerisk leder i Teater NIE, i tillegg til at han skal undervise i teater ved Universitetet Nord og lede EU-prosjekter ved Norsk Scenekunstbruk.

Direktør for Østfold kulturutvikling Tormod Gangfløt beklager at en så sterk teaterfagmann forsvinner fra fylket og vil berømme han for hans kunstneriske virke gjennom flere år i Østfold.

Ved evt. pressehenvendelser, ta kontakt med direktør Tormod Gangfløt ved Østfold kulturutvikling på mob: 91846383, eller evt. markeds- og kommunikasjonsleder Agnes Sirland, mob: 41259241

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close