Cirkus Cirkör

Foto: Mattias Edwal

Vi i Scenekunst Østfold har invitert Cirkus Cirkör til å innta byrommet på Cicignon og benytte utsiden av det tidligere sykehuset som scene. Du vil få en spesialutviklet forestilling for Fredrikstad, med luftakrobatikk, videoprojeksjoner og musikk.

Møt opp utenfor hovedinngangen ved det tidligere sykehuset i Fredrikstad 9. september kl. 20.30 eller 22.30.

Dette vil bli en minneverdig og spektakulær opplevelse for hele familien.

Cirkus Cirkör er godt kjent i Fredrikstad fra forestillinger som Wear It Like A Crown, Undermän og Knitting Peace. I 2017 vil Cirkus Cirkör komme tilbake til Fredrikstad og turnere med forestillingen «Limits» som utfordrer våre tanker om grenser. Er de ekte eller innbilte?

 

Sykehusstuntet er et samarbeid med Abaris Aerial Theater, NG Development AS/Cicignon Park og byutviklingsprosjektet Case Fredrikstad samt Kulturetaten i Fredrikstad kommune. Det er en forsmak på aktiviteter fra Cirkus Cirkör og Scenekunst Østfold som du kan oppleve i byrommet gjennom en kunstnerisk residens under Fredrikstads byjubileum i 2017. I tillegg vil du kunne få oppleve innslag fra lokale korps og kulturaktører, der blant annet Musikkforeningen Viken medvirker.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close