Familieforestillingen «Elven og havet» har tatt utgangspunkt i at Norge er et langstrakt land ved havet, og vil gi deg og familien en eventyrreise gjennom havmyter, stemninger og historier. De som fremfører stykket er en storslagen sirkusbesetning fra hele Norges rare kanter og hjørner;  ensemblet Det lille mekaniske loppesirkuset. I denne oppsetningen vil du oppleve ulike historier: vi beveger oss langs havbunnen, opplever forlis og mystiske skapninger. Videre ser vi  et gammelt fyrtårn som artistene klatrer i. Artistene heiser seil og kaster seg gjennom luften mot måkene. Hvor skulle alle disse menneskene som levde på og av havet?

Spilleplan 2016

  • Urpremiere på Bærum Kulturhus 10. september.
  • Mandag 12. og tirsdag 13. september.
  • Kulturhuset Blå Grotte 15. og 16. september

 

Forestillingen produseres av Det lille mekaniske loppesirkuset, i samproduksjon med Scenekunst Østfold og Bærum Kulturhus – Regionalt Kompetansesenter for dans, i et samarbeide med Kulturhuset Blå Grotte. Forestillingen er et kunstnerisk samarbeide mellom prosjektets deltagere Rudi Skotheim Jensen, Mikael Kristiansen, Hanna von Bergen, Karoline Aamås, Mathias Ramfelt, Elise Bjerkelund Reine, Camilla Wexeles Riser, Sergio Mende og Gunnvá Meinseth.

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close