dans
Scenekunst Østfolds storsatsing med Panta Rei Danseteater og Sparebankstiftelsen DNB kan resultere i et Fylkeskompani for dans.

I uke 40 var representanter det profesjonelle dansemiljøet i fylket samlet på Mysen for å diskutere hvordan de i samarbeid med fylkets teater på best mulig måte kan starte opp tiltaket.

Eget kompani
Ideen er at allerede fra 2016, skal Østfold som første fylke i landet ha sitt et eget kompani for ungdom i alderen 13 -19 år for å styrke talentutviklingen i regionen.  Både fylkets profesjonelle utøvere, og gjestende kunstnere skal være koreografer, og de ungdommene som satser mest skal få mye tilbake.

Helt unikt
– Denne satsingen er et direkte resultat av det vellykkede samarbeidet med Panta Rei hvor vi har fått til engasjement i fylket som er helt unikt, og som vi må bygge videre på med lokale profesjonelle krefter” sier teatersjef Kjell Moberg.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close